Friday, May 04, 2007

Dieet täiskäigul edasi?

Täna on väga lahe päev olnud. Irooniaga siis siinkohal. Edasi soovitan lugeda vaid neil, kes julgevad. Järgnev ei ole eriti ilus jutt.

Ärkasin, tundsin end veidi imelikult. Nojah. Kolm minutit hiljem juba oksendasin. Kallistasin seda vetsupotti vähemalt oma kolm-neli korda. Täna oli mul ka muuseas tööpäev. Mõtlesin, et läheb üle. Jõudsin siis tööle, rääkisin ka ülemustele oma hommikusest "seiklusest". Nende esimene reaktsioon oli: "Kas sa oled rase??". Irw. Vaevalt.

Läksin siis oma tööpostile. Sõin ema soovitusel saia. Sain kaks ampsu võtta, kui juba tuhisesin läbi köögi ja otse vetsu. Andsin ühesõnaga kokkadele ja nõudepesijale vägeva "etenduse". Ülemus käskis ära koju kobida. Kutsusin siis emme järgi. Õde pandi baari mind asendama.

Sõit emaga apteeki. Lihtsalt lösutasin, endal okse kurgus, sest emas pidas paslikuks räägida rohelisest oksest ja maohapetest. Proviisorist ka erilist kasu ei olnud. Ütles, et neil oksendamise vastu spetsiaalset rohtu ei olegi, aga rohelise, piparmündi või musta tee joomine lonkshaaval pidavat aitama. Ostsime siis poest teed (viis pakki!!), muu tarviliku ning kihutasime minema.

Koju (loe: ekskoju) jõudes pugesin kohe teki alla. Kaua ma seal loomulikult ei püsinud. Oli ju vaja ka kolmas vetsupott ära kallistada.

Nii see elu läeb. Enamus päeva olen veetnud magades. Kõht on ääretult tühi, aga tean, et kui söön, tuleb Roobert jälle külla. Toitke mind palun!! Tunnen end nagu radikaaldieeti pidades. Suveks saledaks??:P:P

Siinkohal pean vabandama Gerdi ees, et teda aidata ei saanud :(

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home